Kennismaking filosofie Louise Hay

Maak kennis met de filosofie van Louise Hay volgens haar boek ‘Je kunt je leven helen’. Het boek heeft als doel om jezelf te accepteren. De filosofie van het boek maakt je bewust van beperkende opvattingen over jezelf. Je krijgt tips en technieken om oude patronen los te laten en de emotionele rommel op te ruimen die hiermee verbonden is. We doen praktische oefeningen en meditaties.

Investering: 125€ (3 x 3u)

Magic of Believing

Wordt er niet al te vaak gefocust op de negatieve zaken i.p.v. de positieve ? We krijgen dit mee in onze opvoeding, maar hierdoor krijgen we een onevenwichtig idee over onze eigenwaarde en wie we werkelijk zijn.  In deze workshop geef ik je tools om je op de positieve dingen te concentreren. Ik zal nagaan waar deze negatieve gedachten vandaan komen. Wat voor impact hebben ze op je leven? Hoe kunnen we deze negatieve gedachten ombuigen? ❤️

Wat leer je in de workshop ?

  • negatieve stemmen herkennen en hen het zwijgen opleggen
  • oude overtuigingen leren loslaten + nieuwe/eigen overtuigingen leren aannemen
  • op het positieve leren focussen
  • krachtiger in het leven staan

Investering: 35€ (3,5u)

Wil jij krachtiger in het leven staan door meer in jezelf te geloven, schrijf je vandaag dan nog in door een mail te sturen naar sanaaliveyourlife@gmail.com 

Heal your life (2,5 dagen)

𝗪𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺 𝘄𝗶𝗹 𝗶𝗸 𝗷𝗲 𝘂𝗶𝘁𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘂𝗻𝗶𝗲𝗸𝗲 2,5 daagse 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 ‘𝗷𝗲 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗵𝗲𝗹𝗲𝗻’?

Omdat deze workshop voor persoonlijke groei mijn leven heeft veranderd. Na het volgen van deze workshop kwam ik tot inzichten en begon ik meer te voelen, wat ik met al mijn opgedane kennis in mijn studies nooit had ervaren.

‘Kennis is geen macht – wel toegepaste kennis’. Dit motiveert mij om dit met jullie te delen en verder te verspreiden.

𝗪𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿 𝗶𝘀 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 𝗶𝗲𝘁𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂?

☑️Heb je het gevoel te leven in een maatschappij waarin je van jezelf vervreemd bent geraakt ?
☑️Doe je dingen die verwacht worden zonder deze in vraag te stellen?
☑️Kan je niet antwoorden op de vraag ‘Wat wil ik nu echt?
☑️Heb je het gevoel dat je verleden ook je heden en toekomst bepaalt?
☑️Wil je positiever en gelukkiger in het leven staan maar weet je gewoon niet waar te beginnen?
☑️

Meer en meer mensen beginnen te ontwaken en te voelen dat het ook anders kan…. ’t Is aan jou om jezelf te volgen en niet in het spoor van iemand anders te treden.

Maar …hoe kan je jezelf volgen en vertrouwen als je niet weet wie je bent en wat je wil ?

Willen we niet allemaal gelukkig, succesvol, … worden ?

Maar het ware geluk, succes begint bij jou … je mag jezelf eerst terugvinden en accepteren.

In deze workshop reik ik je tools aan om je zelfwaardering en zelfvertrouwen te vergroten, je zelfliefde en liefde voor anderen meer te ontwikkelen.

We beginnen de workshop met het bewust worden van de beperkende opvattingen over jezelf en de belangrijke aspecten in jouw leven. Daarna gaan we op zoek naar jouw knelpunten en ruimen we alle emotionele rommel op die hiermee verbonden is. Jezelf accepteren en leren houden van jezelf zal in deze workshop een belangrijk werkpunt zijn.

𝗪𝗮𝘁 𝗵𝗲𝗯 𝗷𝗲 𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴 𝗼𝗺 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 𝘁𝗲 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗱𝗲𝗲𝗹𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻 ?

☑️Een oprechte wens om jezelf te willen onderdompelen in deze nieuwe inzichten gebaseerd op de filosofie van Louise Hay, zodat je het effect ervan in je hele ‘zijn’ mag ervaren.

☑️Jouw openheid en jouw bereidheid om praktische oefeningen te willen doen om zo de gewenste veranderingen te kunnen doorvoeren.
☑️stappen te ondernemen die je eerder niet voor mogelijk hield.

𝗪𝗮𝘁 𝗺𝗮𝗴 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻?

𝗣𝗮𝘁𝗿𝗼𝗻𝗲𝗻 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻
🌈Zijn bepaalde gedachten werkelijk van jou of heb je deze ooit (on)bewust meegekregen ? Wil je ze niet langer meezeulen en ze omzetten in positieve gedachten ?

𝗙𝗮𝗺𝗶𝗹𝘆 𝗗𝘆𝗻𝗮𝗺𝗶𝗰𝘀
🌈Zijn er familiepatronen in je familie ? Welke plaats neem je binnen je familie in? Ben je tevreden met die plaats, zoniet welke plaats/rol wil je op je nemen?

𝗘𝗺𝗼𝘁𝗶𝗲𝘀 𝗲𝗻 𝗯𝗼𝗼𝘀𝗵𝗲𝗶𝗱
🌈Heb je van jongs af aan geleerd om je emoties op te kroppen? Mocht je je boosheid uiten ? Verdriet wordt vaak geassocieerd met zwakheid… We gaan samen met jou aan de slag om deze natuurlijke emoties die er zijn, niet meer langer op te kroppen, maar ze de vrije ruimte te geven. Zo krijg je meer ademruimte en voelt alles veel lichter aan.

𝗩𝗶𝘀𝘂𝗮𝗹𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀
🌈Via praktische oefeningen leren we je hoe je je eigen toekomst kan bepalen met behulp van visualisatie. Toch zalig om al dromend te creëren !

𝗜𝗻𝗻𝗲𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗸𝗶𝗻𝗱
🌈Als je je innerlijke kind kan helen, heeft dat ook zijn uitwerking op je dagdagelijkse leven. Hiervoor reiken we je helende oefeningen aan.

𝗟𝗼𝘀𝗹𝗮𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗴𝗲𝘃𝗲𝗻
🌈Is het voor jou ook zo moeilijk om te kunnen loslaten en vergeven ? Door de bereidheid om te vergeven alleen al, kunnen er ook al wonderen gebeuren. Door te vergeven ontlaadt je jezelf van onnodige negatieve emoties en kom je dichter tot je kern.

𝗝𝗼𝘂𝘄 𝘁𝗼𝗲𝗸𝗼𝗺𝘀𝘁 𝗰𝗿𝗲𝗲̈𝗿𝗲𝗻
🌈We leren je focussen op het nu en de toekomst. Je leeft NU.

Ik nodig je uit om je nu in te schrijven voor deze workshop met diepgaande inzichten die je onmiddellijk in je leven kan integreren om zo positieve veranderingen te ervaren.

𝗗𝗲𝘇𝗲 𝟮,𝟱-𝗱𝗮𝗮𝗴𝘀𝗲 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 𝗴𝗮𝗮𝘁 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗼𝗽 𝘃𝗼𝗹𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗱𝗮𝘁𝗮:

VRIJ 01/11 ZA 02/11 en Zo 3/11.

Vrijdagavond van 19u00 tot 21u30
Zaterdag van 9u00 tot 18u30
Zondag van 9u30 tot 18u30

Vrijdag- en zaterdagavond is er nog groeiwerk (thuisoefeningen) voorzien. Hou hier rekening mee en plan geen extra activiteiten die avonden.
Indien mogelijk gun jezelf een ME-time en zorg voor een overnachting in de buurt.

💰𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗶𝗻 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳: € 249

Je inschrijving is definitief na ontvangst van een mail met bewijs van betaling van het bedrag van € 249 op BE46 0017 9130 2636 op naam van BeCo met vermelding van “Heal your life” en je naam.

Koffie en thee zijn in de prijs inbegrepen
Lunch zelf mee te nemen of te verkrijgen in het restaurant op wandelafstand.

Inschrijven via e-mail naar :
– 𝘀𝗮𝗻𝗮𝗮𝗹𝗶𝘃𝗲𝘆𝗼𝘂𝗿𝗹𝗶𝘃𝗲@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺

Ik kijk er alvast naar uit om samen met jou de eerste stappen te zetten naar een nieuw geheeld leven zonder ballast!❣️🌈

Liefs,
Sanaa

 

 

 

 

Heal your life (jaartraining)

Deze workshop is geschikt voor degene die  de inzichten van de tweedaagse verder willen verdiepen of voor degene die rechtstreeks in de jaartraining willen ondergedompeld worden. Om je gewoontes, denkpatronen, overtuigingen blijvend te veranderen is er regelmaat nodig. In deze training worden je de tools aangereikt hoe je dit precies kunt doen en wordt er ook verwacht dat je het effectief doet. Alleen zo kan er resultaat gegarandeerd worden. Auto rijden leer je niet door ernaar te kijken maar door zelf aan het stuur te gaan zitten.

Gebruik je innerlijke kracht

Een verdieping op de kennismaking met de filosofie van Louise Hay.

Manieren worden aangereikt hoe je:

  • Jezelf lief kan hebben
  • Naar je innerlijke stem kan luisteren
  • Je innerlijk kind kan lief hebben
  • Je ware gevoelens kan uiten
  • Open kan staan voor welvaart

Je wordt op een liefdevolle manier meegenomen op de ontdekkingsreis naar je Innerlijke Kracht.

Investering: 150€ (4 x 3u )

Hoe je gedachten je leven bepalen!

Loopt je leven niet zoal jij dat wil?

Biedt je job geen uitdagingen meer?

 Heb je amper tijd voor jezelf?

 Blijf je in het verleden hangen?…

Wil je je leven omgooien, maar weet je niet hoe er  in hemelsnaam aan te beginnen?

 In deze 6 sessies ( van…. Tot…) wordt dit grondig onderzocht en krijg je tips waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Voorwaarde: verantwoordelijkheid willen opnemen!

Investering: 99€ ( 6 x 1.5u)

Onderzoeken & accepteren van negatieve emoties

Eerst maak je kort kennis met de filosofie ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay, waarbij jezelf accepteren centraal staat. Daarna ga je met deze filosofie in op weerstand en negatieve emoties die je leven saboteren. Je leert accepteren dat er soms negatieve emoties zijn, die eruit moeten om terug ademruimte te krijgen. We doen praktische oefeningen en meditaties.

Investering: 150€ ( 4 x 3u)

Gelukkigere relaties door eerst verbinding met jezelf te maken!

Eerst maakt je kort kennis met de filosofie ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay, waarbij jezelf accepteren centraal staat. Daarna ga je met deze filosofie in op weerstand en negatieve emoties die je leven saboteren. Je leert accepteren dat er soms negatieve emoties zijn, die eruit moeten om terug ademruimte te krijgen. We doen praktische oefeningen en meditaties.

Investering: 99€ (6 x 1,5u)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.