Kennismaking filosofie Louise Hay

Maak kennis met de filosofie van Louise Hay volgens haar boek ‘Je kunt je leven helen’. Het boek heeft als doel om jezelf te accepteren. De filosofie van het boek maakt je bewust van beperkende opvattingen over jezelf. Je krijgt tips en technieken om oude patronen los te laten en de emotionele rommel op te ruimen die hiermee verbonden is. We doen praktische oefeningen en meditaties.

Investering: 125€ (3 x 3u)

Magic of Believing

Wordt er niet al te vaak gefocust op de negatieve zaken i.p.v. de positieve ? We krijgen dit mee in onze opvoeding, maar hierdoor krijgen we een onevenwichtig idee over onze eigenwaarde en wie we werkelijk zijn.  In deze workshop geef ik je tools om je op de positieve dingen te concentreren. Ik zal nagaan waar deze negatieve gedachten vandaan komen. Wat voor impact hebben ze op je leven? Hoe kunnen we deze negatieve gedachten ombuigen? ❤️

Wat leer je in de workshop ?

  • negatieve stemmen herkennen en hen het zwijgen opleggen
  • oude overtuigingen leren loslaten + nieuwe/eigen overtuigingen leren aannemen
  • op het positieve leren focussen
  • krachtiger in het leven staan

Investering: 35€ (3,5u)

Wil jij krachtiger in het leven staan door meer in jezelf te geloven, schrijf je vandaag dan nog in door een mail te sturen naar sanaaliveyourlife@gmail.com 

Heal your life (2,5 dagen)

Deze unieke workshop voor persoonlijke groei naar de gelijknamige bestseller ‘Je kunt je leven helen’ van Louise L. Hay, is een goede start om aan jezelf te werken.

 Het werken aan zelfwaardering, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf én anderen staan centraal in deze workshop.

Het proces begint enerzijds met het bewust worden van de beperkende opvattingen over jezelf en de belangrijke aspecten in jouw leven. Anderzijds door jouw knelpunten te identificeren en de emotionele rommel op te ruimen die hiermee verbonden zijn. Jezelf accepteren en leren houden van jezelf is een belangrijk aspect van deze filosofie. 

Voorwaarde om te kunnen deelnemen:
Het enige dat je nodig hebt, is een oprechte wens om dingen anders te willen aanpakken zodat er andere/gewenste resultaten kunnen bekomen worden.  Verder is jouw openheid en jouw bereidheid om praktische oefeningen te willen doen noodzakelijk om veranderingen door te voeren. 

Wat kan je verwachten
Patronen onderzoeken en veranderen
* Bewust worden van je patronen en gedachten. Zijn deze werkelijk van jou of heb je deze ooit meegekregen en ben je ermee blijven rondlopen? Wat is echt van jou en wat dient jou? Wat staat jou eerder in de weg en hoort niet (meer) bij jou?
Family Dynamics
* Familiepatronen nagaan en ze onderzoeken om ze nadien waar nodig te kunnen transformeren.

Emoties en boosheid 
* We hebben van jongs af aan geleerd onze emoties op te kroppen. Boosheid mag je niet tonen. Verdriet wordt geassocieerd met zwakheid… Nochtans zijn dit allemaal natuurlijke emoties die er gewoon zijn. Al deze emoties moeten eruit om weer ademruimte kunnen creëren.
Visualisaties 
* Praktische oefeningen om je ideale wereld zichtbaar en haalbaar te maken
Innerlijke kind 
* Helende oefeningen
Loslaten en vergeven
* Voor vele een heel moeilijke stap. Bereidheid om te vergeven kan ook al wonderen doen. Door te vergeven ga je vooral jezelf ontladen van onnodige negatieve emoties
Jouw toekomst creëren
* Leren focussen op het nu en de toekomst

Workshop met diepgaande inzichten die je onmiddellijk in je leven kan integreren om zo positieve veranderingen te ervaren.

Je leert in deze workshop dichter bij jezelf te komen en van jezelf te houden. Zo ga je jezelf op de eerste plaats leren zetten en je gaat in heel korte tijd merken dat al de rest ook mee volgt. Alles begint in de bron die zich in je bevindt.

Deze 2,5-daagse workshop gaat door op volgende data:
VRIJ 1, ZA  en Zo 
Vrijdagavond van 19u00 tot 21u30
Zaterdag van 9u00 tot 18u30
Zondag van 9u30 tot 18u30

Om mooie en blijvende resultaten te behalen is het beter om in de buurt te blijven overnachten. Zo kunnen jullie je ook verdiepen in de thuisoefeningen die op vrijdag- en zaterdagavond worden meegegeven.

* Investeren in jezelf: 
 249€ 20€ korting bij inschrijvingen  2 weken voor aanvang van de workshop
Je inschrijving is definitief na het betalen van het bedrag van € 249 of 229€ op BE46 0017 9130 2636 op naam van BeCo met vermelding van “Heal your life” en je naam 

Koffie en thee in de prijs inbegrepen

Lunch 

zelf mee te nemen of te verkrijgen bij Brasserie op wandelafstand.

Inschrijven via e-mail naar :
– sanaaliveyourlive@gmail.com

– Facebook messenger PB

Wat kun je jezelf beter cadeau geven dan deze transformerende workshop?
Heb je het gevoel dat de workshop iets voor jou is, schijf je alvast in!

Ken je mensen die er iets aan zullen hebben stuur deze link dan zeker door. Je helpt hen en mij ook verder, waarvoor dank!

Ik kijk er alvast naar uit om samen met jou de eerste stappen te zetten naar een nieuw leven

Heal your life (jaartraining)

Deze workshop is geschikt voor degene die  de inzichten van de tweedaagse verder willen verdiepen of voor degene die rechtstreeks in de jaartraining willen ondergedompeld worden. Om je gewoontes, denkpatronen, overtuigingen blijvend te veranderen is er regelmaat nodig. In deze training worden je de tools aangereikt hoe je dit precies kunt doen en wordt er ook verwacht dat je het effectief doet. Alleen zo kan er resultaat gegarandeerd worden. Auto rijden leer je niet door ernaar te kijken maar door zelf aan het stuur te gaan zitten.

Gebruik je innerlijke kracht

Een verdieping op de kennismaking met de filosofie van Louise Hay.

Manieren worden aangereikt hoe je:

  • Jezelf lief kan hebben
  • Naar je innerlijke stem kan luisteren
  • Je innerlijk kind kan lief hebben
  • Je ware gevoelens kan uiten
  • Open kan staan voor welvaart

Je wordt op een liefdevolle manier meegenomen op de ontdekkingsreis naar je Innerlijke Kracht.

Investering: 150€ (4 x 3u )

Hoe je gedachten je leven bepalen!

Loopt je leven niet zoal jij dat wil?

Biedt je job geen uitdagingen meer?

 Heb je amper tijd voor jezelf?

 Blijf je in het verleden hangen?…

Wil je je leven omgooien, maar weet je niet hoe er  in hemelsnaam aan te beginnen?

 In deze 6 sessies ( van…. Tot…) wordt dit grondig onderzocht en krijg je tips waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Voorwaarde: verantwoordelijkheid willen opnemen!

Investering: 99€ ( 6 x 1.5u)

Onderzoeken & accepteren van negatieve emoties

Eerst maak je kort kennis met de filosofie ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay, waarbij jezelf accepteren centraal staat. Daarna ga je met deze filosofie in op weerstand en negatieve emoties die je leven saboteren. Je leert accepteren dat er soms negatieve emoties zijn, die eruit moeten om terug ademruimte te krijgen. We doen praktische oefeningen en meditaties.

Investering: 150€ ( 4 x 3u)

Gelukkigere relaties door eerst verbinding met jezelf te maken!

Eerst maakt je kort kennis met de filosofie ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay, waarbij jezelf accepteren centraal staat. Daarna ga je met deze filosofie in op weerstand en negatieve emoties die je leven saboteren. Je leert accepteren dat er soms negatieve emoties zijn, die eruit moeten om terug ademruimte te krijgen. We doen praktische oefeningen en meditaties.

Investering: 99€ (6 x 1,5u)

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.